Πολιτική επιστροφών

H WhiteHome με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας εφαρμόζει ευέλικτη πολιτική επιστροφών.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ένα προϊόν είτε αυτό είναι ελαττωματικό είτε δεν τον ικανοποιεί και να ζητήσει την αντικατάστασή του. Σε περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν, είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω όροι:

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να γίνει δεκτό προϊόν το οποίο δεν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι το προϊόν πρέπει:

  • Να μην έχει πλυθεί
  • Να έχει όλα τα ταμπελάκια του και
  • Να μην έχει καταστραφεί η συσκευασία του

Το προϊόν πρέπει να επιστρέφεται με όλα τα έγγραφα που το συνόδευαν, όπως π.χ. η απόδειξη λιανικής πώλησης, το δελτίο αποστολής κ.λπ.

Προϊόντα ύπνου όπως μαξιλάρια και επιστρώματα δεν μπορούν να γίνουν δεκτά για λόγους υγιεινής, εφόσον έχουν βγει απ’ την συσκευασία τους.

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος, σε δυο περιπτώσεις:

  •  να ζητήσει την αντικατάστασή του διότι το προιον είναι  ελαττωματικό και η εταιρία θα αναλάβει τα έξοδα αποστολής.
  •  διότι δεν τον ικανοποιεί και μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε άλλο προιόν να το αντικαταστήσει, με μεταφορικά έξοδα που θα επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Όλα τα προϊόντα μας ελέγχονται από το προσωπικό της εταιρείας μας πριν σας αποσταλούν. Στόχος μας είναι η βέλτιστη εξυπηρέτηση σας και για αυτόν τον λόγο πραγματοποιείται αυστηρός ποιοτικός έλεγχος ώστε να λαμβάνετε τα προϊόντα μας σε άριστη κατάσταση. Παρόλα αυτά, σε περίπτωση που διαπιστώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα, θα πρέπει να αποστείλετε άμεσα email στο info@whitehome.gr ή να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2810 285056, εκφράζοντας το πρόβλημα σας σχετικά με το προϊόν.

Διαδικασία Επιστροφής

Επιστροφές προϊόντων πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ κατόπιν συνεννοήσεως με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.whitehome.gr (είτε μέσω επικοινωνίας μέσω email στο info@whitehome.gr , είτε τηλεφωνικά στο 2810-285056) και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για προϊόντα που αγοράστηκαν από το ίδιο το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής Πώλησης.

Με την επιστροφή του προϊόντος, μπορεί να πραγματοποιηθεί επιστροφή χρημάτων μέσω τραπεζικού λογαριασμού (εντός 30 ημερών) από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής. Απαραίτητο μέσα στην επιστροφή του δέματος να μας αποστείλετε συνοδευτικό έντυπο όπου θα αναγράφετε ο αριθμός λογαριασμού, το IBAN της τράπεζας και την τράπεζα που θέλετε να επιστραφούν τα χρήματα, ή να μας ενημερώσετε σχετικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών .

Διαδικασία Αλλαγής Μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Κατόπιν συνεννόησης μας αποστέλλετε το προϊόν με δική σας χρέωση, είτε με εταιρεία μεταφορών της επιλογής σας είτε με το ταχυδρομείο, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μαζί με το αντίγραφο Λιανικής Απόδειξης , αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/ επιστροφής του προϊόντος.

Στο δέμα επιστροφής θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής στοιχεία: Προς Ηλεκτρονικό Κατάστημα whitehome.gr , Κατεχάκη 19, Ηράκλειο,  Τ.Κ. 71201, Κρήτη.

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν που μας αποστείλατε προς επιστροφή, θα ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής της νέας παραγγελίας.

Διαδικασία Επιστροφής Χρημάτων μη Ελαττωματικού Προϊόντος

Κατόπιν συνεννόησης αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, υποχρεωτικά μαζί με το αντίγραφο της απόδειξης Λιανικής. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρεται: Προς : Ηλεκτρονικό Κατάστημα whitehome.gr , Κατεχάκη 19, Ηράκλειο,  Τ.Κ. 71201, Κρήτη.

Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός Λογαριασμού , IBAN , τράπεζα) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής .

Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης λιανικής και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 30 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. (κατάθεση γίνεται στην καθαρή αξία του ποσού του προϊόντος, χωρίς τα μεταφορικά έξοδα 3Є + έξοδα αντικαταβολής 2Є).

Το καλάθι σας είναι άδειο